$(document).ready(function(){$.fn.snow({minSize:10, maxSize:50, newOn:400, flakeColor: '#FFFFFF'});});

και οι βελόνες τίκι τάκα τριγυρίζουνε στη πλάκα


clock-desktop.com

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΜΙΑ "ΖΕΣΤΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΝΥΧΤΙΑ!!!!!! ΦΑΣΧΟΜΗΛΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΦΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ



































































































































































































































































































 ΜΙΑ "ΖΕΣΤΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΝΥΧΤΙΑ!!!!!! ΦΑΣΧΟΜΗΛΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΦΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


Ένα διαφορετικό στιφάδο

Υλικά
1 ½ κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 ½ κιλό κρεμμυδάκια στιφάδο
200 γρ,μανιτάρια κομμένα σε φέτες
10 ελιές χωρίς κουκούτσια
1 πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
300γρ. ντομάτα φρέσκια περασμένη από το μούλτι
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
1 ποτ. κρασ. κόκκινο κρασί
3 κ.σ. ξύδι κρασιού
1 ποτήρι νερό
⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο
2 φύλλα δάφνη
ελαιόλαδο
αλάτι -πιπέρι

Εκτελεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες . Το πλένουμε καλά με κρύο νερό και ξύδι. Αφήνουμε να στραγγίξει από το νερό.Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια.
Σε μία κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά, βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Αφαιρούμε από την κατσαρόλα το κοτόπουλο και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια. Σοτάρουμε για 15 λεπτά.Σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα, μαζί με το ζουμί του.
Προσθέτουμε τη ντομάτα. Διαλύουμε τον πελτέ σε ένα ποτήρι νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε την πιπεριά ,το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μέτριο και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ½ ώρα, με την κατσαρόλα να είναι σκεπασμένη. Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τις και το αλάτι.
Σερβίρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου