$(document).ready(function(){$.fn.snow({minSize:10, maxSize:50, newOn:400, flakeColor: '#FFFFFF'});});

και οι βελόνες τίκι τάκα τριγυρίζουνε στη πλάκα


clock-desktop.com

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Συστατικά

  • 400 γραμμάρια μανιτάρια
  • 1 φλιτζάνι τσ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 κ.σ ελαιολαδο
  • 1 φλιτζάνι τσ. γάλα φρέσκο (χλιαρό)
  • 2 φιτζανια τσ. νερό
  • 1 κ.σ αλεύρι
  • 1 κ.γ κόφτο αλάτι
  • ½ κ.γ μοσχοκάρυδο
  • ¼ κ.γ φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος



  • 1Κόψε τα μανιτάρια σε φέτες
  • 2Σε μια κατσαρόλα ρίξε το ελαιόλαδο και σόταρε ελαφρά τα μανιτάρια συμπληρώνοντας το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι
  • 3Ράντισε με το αλεύρι και ανακάτεψε, ρίχνοντας σιγά, σιγά το γάλα (χλιαρό)
  • 4Πρόσθεσε και τα δύο φλιτζάνια νερό και αλάτισε
  • 5Ρίξε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι για νοστιμιά
  • 6Άφησε τη σούπα 10 ακόμη λεπτά ανακατεύοντας
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου