$(document).ready(function(){$.fn.snow({minSize:10, maxSize:50, newOn:400, flakeColor: '#FFFFFF'});});

και οι βελόνες τίκι τάκα τριγυρίζουνε στη πλάκα


clock-desktop.com

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017


Μυαλά πανέ
Εκτέλεση
Ανάλογα με τα άτομα που έχετε να θρέψετε παίρνετε την ποσότητα των μυαλών:
Αν πάρετε μικρά αρνίσια μυαλά, ένα για κάθε άτομο είναι υπεραρκετό.
Αν πάρετε μοσχαρίσια, ένα μυαλό για 2 ή 3 άτομα (ανάλογα βέβαια με το τι θα τα συνοδεύσετε) είναι αρκετό.
Βάζετε τα μυαλά σε μια λεκάνη με κρύο νερό, και τα καθαρίζετε προσεκτικά από το αίμα και τις περίσσιες ίνες τους.
Βάζετε στη φωτιά μια κατσαρόλα με νερό και ξίδι, και λίγο αλάτι, και βράζετε τα μυαλά 15’ τα αρνίσια, 20-25’ τα μοσχαρίσια.
Αφού λοιπόν τα βράσετε, τα κόψετε σε φέτες και τα αφήσετε λίγο να κρυώσουν:
α) τα αλατοπιπερώνετε και τα αλευρώνετε
β) τα βουτάτε σ’ ένα πιάτο όπου έχετε χτυπήσει 1 ή 2 αυγά, όπως για μια ομελέτα, και
γ) τα βουτάτε εν συνεχεία σε γαλέτα.
Έχετε έτοιμο το τηγάνι με βούτυρο καυτό, και τα τηγανίζετε λιγάκι, ώσπου να ροδίσει η γαλέτα.
Τα βγάζετε, και είναι έτοιμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου