$(document).ready(function(){$.fn.snow({minSize:10, maxSize:50, newOn:400, flakeColor: '#FFFFFF'});});

και οι βελόνες τίκι τάκα τριγυρίζουνε στη πλάκα


clock-desktop.com

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Βράζουμε τα μυαλά, τα κόβουμε σε λουρίδες και τα αλατοπιπερώνουμε. 
Χτυπάμε ελαφρά 1-2 αυγά με 1 κουταλιά νερό και ετοιμάζουμε λίγο αλεύρι και φρυγανιά κοπανισμένη. 
Βάζουμε στο τηγάνι βούτυρο να κάψει, παίρνουμε μια-μια λουρίδα μυαλού, την αλευρώνουμε, την τινάζουμε να φύγει το πολύ αλεύρι, την βουτάμε στο αυγό, κατόπιν στη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε στο καυτό βούτυρο να ροδίσουν. 
Τις τοποθετούμε σε πιάτο στρωμένο με 3-4 χάρτινα πετσετάκια ώστε να στραγγίσουν, και τις σερβίρουμε συνήθως με πατάτες πουρέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου