$(document).ready(function(){$.fn.snow({minSize:10, maxSize:50, newOn:400, flakeColor: '#FFFFFF'});});

και οι βελόνες τίκι τάκα τριγυρίζουνε στη πλάκα


clock-desktop.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016


Υλικά συνταγής


  • 1.200 γραμμ. κολοκυθάκια τρυφερά
  • 5 αυγά χτυπημένα
  • 300 γραμμ. φέτα σε τρίμματα
  • 300 γραμμ. φρέσκο ανθότυρο
  • 160 γραμμ. (1 φακελάκι) φρυγανιά
  • 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο για το ταψί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου